Un bărbat din județul Neamț a murit în urma unui accident rutier [FOTO]

Un bărbat din județul Neamț a decedat sâmbătă (23 iunie) în urma unui accident rutier ce a avut loc în jurul orei 10:30, pe DN 1, între Oradea și Cluj, lângă localitatea Ciucea. Aflat la volanul unui SUV, marca Hyundai Tucson, nemțeanul a pătruns pe contrasens şi a lovit o autoutilitară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, traficul a fost îngreunat pe DN1 Cluj-Napoca – Oradea, la kilometrul 547+600 metri, în localitatea Ciucea din cauza unui accident în care au fost implicate un autoturism şi o autoutilitară. În urma impactului, produs din cauza pătrunderii pe contrasens a autoturismului, șoferul acestuia a murit.

La fața locului au intervenit echipajele de prim ajutor, însă a fost prea târziu pentru victimă. Polițiștii au stabilit că bărbatul de 51 de ani, cel care a decedat, a provocat totul. Șoferul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest și rezultatul a fost negativ.

Conducătorul unui autovehicul, în vârstă de 51 de ani, din județul Neamț, s-ar fi angajat într-o depășire neregulamentară în afara localității Ciucea și a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară. În urma impactului, șoferul autoturismului a decedat. Acesta circula pe direcția Oradea – Cluj-Napoca, a precizat Carmen Pompaș, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, pentru ziarulclujean.ro

 sursa foto: INFO TRAFIC jud. BIHOR
PUBLICITATE