Un bărbat a murit strivit de tractor în Neamț. În remorcă se aflau și doi adolescenți (FOTO)

Astăzi, în jurul orei 15.30, polițiștii au fost sesizați despre faptul că în localitatea Poiana Teiului, pe un teren proprietate privată, s-a răsturnat un tractor, conducătorul acestuia fiind inconștient.

Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului, stabilind că un bărbat de 45 de ani din localitate conducea un tractor pe un teren în rampă, moment în care utilajul s-ar fi răsturnat, iar bărbatul ar fi fost prins sub tractor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La locul producerii evenimentului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii 2 de Intervenție Poiana Teiului cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD și voluntari din cadrul SVSU Poiana Teiului.

Ajunși la locul solicitării,  pompierii au constatat că un tractor cu remorcă condus de un bărbat de 45 de ani a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat.

În remorcă se aflau doi adolescenți în vârstă de 15 și 18 ani. Aceștia au primit primul ajutor calificat de la membrii echipajului SMURD la locul evenimentului,  refuzând transportul la spital.

Conducătorul utilajului era în stop cardio respirator. Echipajele de intervenție au acționat imediat pentru aplicarea manevrelor de resuscitare, până la sosirea unui echipaj de la SAJ.

Din păcate, bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, medicul de pe ambulanță declarând decesul acestuia.

Polițiștii au întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, pentru a stabili, cu exactitate, împrejurările în care s-a produs evenimentul.

PUBLICITATE