Un bărbat a murit după ce s-a aruncat de la etaj la Spitalul Judeţean Neamț

Incident grav la Spitalul Judeţean Neamț în această dimineață (18 iulie). Din motive încă necunoscute, un bărbat s-a aruncat de la etajul patru al Spitalului Vechi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Bărbatul, în vârstă de 80 de ani, nu era internat. Venise în vizită la soția lui, care este internată la Secția de paliație.

Între actele lui s-a găsit un cupon de pensii a unei persoane care este internată la Secția de paliație și se presupune că ar fi soțul ei. Nu era internat ci aparținător” – ne-a declarat directorul Spitalului Județean de Urgență din Piatra-Neamț, Dr. Cristina Atănăsoaie Iacob.

Bărbatul ar fi aflat că soția lui nu mai are mult de trăit și asta l-ar fi împins la sinucidere, este principalul motiv luat în calcul de anchetatori

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, Georgiana Moșu, acesta a ieșit pe balconul unui magazin de depozitare aflat la etajul patru, pe latura stângă a clădirii, de unde s-a aruncat.

Cadavrul a fost dus imediat la Unitatea de Primiri Urgenţe, dar în ciuda manevrelor de resuscitare s-a declarat decesul.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.

PUBLICITATE