Un bărbat a murit după ce a vrut să traverseze râul Bistrița (FOTO)

Astăzi, 5 ianuarie, în jurul orei 15:00, polițiștii nemțeni au fost sesizați de un bărbat de 30 de ani, din Poiana Teiului, cu privire la faptul că socrul său a căzut în albia râului Bistrița.

Echipajul de poliție s-a deplasat la fața locului, stabilind că cele sesizare se confirmă, persoana în cauză fiind un bărbat de 52 de ani, din Poiana Teiului, ce ar fi avut intenția de a traversa râul Bistrița pentru a se deplasa la domiciliu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Potrivit surselor noastre, bărbatul se afla într-o gospodărie cu ginerele și mai mulți cunoscuți și a spus că vrea să treacă apa (printr-o zonă unde apa e până la genunchi) să se ducă acasă. Bărbatul avea cu el și o căpriță legată de o funie. Când s-a întors căprița udă și-au dat seama că ceva nu e în regulă și au mers să îl caute.

Echipajele medicale au efectuate manevrele de resuscitare dar, din nefericire, a fost declarat decesul bărbatului.

„În această după amiază, în jurul orei 14:50, pompierii au fost înștiințați că se observă trupul unei persoane în apele râului Bistrița, în localitatea Săvinești din comuna Poiana Teiului.
La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la SAJ Borca, Garda II de Intervenție și SVSU Poiana Teiului.
Un bărbat de aproximativ 52 de ani a fost scos din apele râului Bistrița până la sosirea forțelor de intervenție. Imediat au fost începute manevrele de resuscitare de către membrii echipajului SMURD și SAJ. Din păcate, bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul acestuia.” – a transmis ISU Neamț

PUBLICITATE