Un bărbat a instaurat teroarea aseară în Neamț. Și-a bătut soția și copiii și a amenințat cu moartea vecinii


Un bărbat de 35 de ani din județul Neamț a instaurat teroarea aseară după ce a amenințat cu moartea mai mulți vecini și apoi și-a luat la bătaie soția și cei 4 copii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

După ce a băut mai multe pahare, amețit bine de aburii alcoolului, bărbatul din localitatea Costișa, județul Neamț, și-a adus aminte că are ceva de împarțit cu un localnic. Dornic de răzbunare, a plecat prin tot satul să-l caute, iar când l-a găsit, l-a luat la bătaie. Soția l-a scapăt din mâinile agresorului.

Individul a amenințat cu moartea mai mulți localnici apoi, bărbatul a mers acasă și și-a vărsat furia pe nevasta lui și pe cei patru copii. Cu greu a reușit să scape din mâinile soțului agresiv și s-a închis într-o cameră, împreună cu cei patru copii. Când au auzit țipetele, speriați de ce s-ar putea întampla, localnicii au luat atitudine și au sunat la poliție, iar cei mici au fost primii salvați.

„Patru copii am dus la mine. Sunt la mine, la adapost. Ar putea să le facă rău atât timp cât o bate pe mama lor de o rupe” – a declarat un vecin pentru stirileprotv.ro

Polițiștii au negociat mai bine de o oră cu bărbatul, dar pentru ca nu a vrut să iasă din casă, au cerut ajutorul forțelor speciale. Dupa o intrare în forță, l-au scos din locuință și l-au transportat la secția de psihiatrie a spitalului din Piatra Neamț.

Localnicii spun că bărbatul nu e la prima abatere și faptul că face scandal de fiecare dată cand bea reprezintă un real pericol pentru cei din jur. Oamenii se tem, mai ales că la plecare, i-a amenințat pe mulți dintre ei cu moartea.

Ieri, în jurul orei 16.30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săvinești au fost sesizați de către o femei de 36 de ani, despre faptul că este victima unei agresiuni produsă în localitatea Costișa. Cu ocazia deplasării la fața locului s-a constatat faptul că un bărbat de 36 de ani, concubinul reclamantei, se manifesta violent în curtea locuinței si amenința, lovind poarta și gardul locuinței cu un topor. Pentru aplanarea conflictului s-a intervenit în forță împreună cu lucrătorii Serviciului de Acțiuni Speciale, reușindu-se imobilizarea agresorului și evitarea oricăror consecințe grave atât față de femeie cât și față de copii aflați în locuință, care nu prezentau urme de agresiune fizica. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de amenințare, lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii si liniștii publice. – se arată în comunicatul Poliției Neamț

PUBLICITATE