Un bărbat a decedat în această seara în urma unui incendiu de vegetație uscată


Astăzi, 28 martie, în urma unui incendiu de vegetație uscată, un bărbat a decedat. Incendiul a avut loc în satul Plugari din comuna Urecheni și a afectat aproximativ 2000 de metri pătrați.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„E vorba de o suprafața de aproximativ 2000 de metri pătrați afectată. Încă din momentul apelului s-a anunțat că este posibil ca o persoană să fie rănită în incendiul respectiv. Când au ajuns pompierii au constatat că este vorbă de un bărbat în vârstă cu arsuri la nivelul picioarelor și cel mai probabil intoxicat. Colegii paramedici au constatat decesul” – a declarat Andrei Grancea, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț

Comunicat ISU Neamț

Luni, 28.03 a.c., la ora 19:05, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, că a izbucnit un incendiu de vegetaţie în satul Plugari, comuna Urecheni. Apelantul a menţionat faptul este posibil ca o persoană să fie rănită. La locul indicat s-au deplasat pompierii Detaşamentului Târgu Neamţ cu o autospecială de stins incendii şi o ambulanţă SMURD şi au constatat că un bărbat în vârstă de 67 de ani, prezentând arsuri la nivelul picioarelor, era, din nefericire, decedat în zona afectată de incendiu, care se manifesta pe o suprafaţă de aproximativ 1800 mp. Pompierii au stins incendiul în limitele găsite. Cauza probabilă a incendiului: focul deschis în spaţii deschise. Corpul bătrânului a fost preluat de organele de anchetă, pentru a stabili cauza decesului.

PUBLICITATE