Un avion românesc s-a prăbuşit în Italia. Opt morți, printre care un copil

Un avion românesc s-a prăbuşit, astăzi, lângă Milano (Italia). Din primele informaţii, opt oameni au murit, iar printre aceste victime este şi un copil.

Avionul decolase din Milano duminică, la ora 13:03 cu destinația în Italia, iar la scurt timp, 13:12, s-a prăbușit. Avionul a plecat din România pe 30 septembrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Avionul înmatriculat cu numere româneşti ar fi intrat într-o clădire care era părăsită. Accidentul a avut loc lângă o stație de metrou din zona suburbană a orașului Milano.

Avionul, care a decolat de pe aeroportul Linate din Milano, se îndrepta către insula Sardinia, spun oficialii.

Pilotul avionului prăbușit în Milano a fost român, numele acestuia fiind Dan Ștefan Petrescu, potrivit Mediafax. Acesta era considerat, de către mulți actori din real estate, cel mai mare investitor din piață.

ACTUALIZARE:

Ministerul Afacerilor Externe, prin Consulatul General al României la Milano, s-a autosesizat în urma informațiilor publicate de presa italiană cu privire la prăbușirea unui avion de mici dimensiuni la periferia orașului Milano și a întreprins, în regim de urgență, demersuri pe lângă autoritățile italiene pentru a obține informații referitoare la cetățenia și identitatea persoanelor afectate.

„Potrivit informațiilor comunicate de autoritățile italiene reprezentanților oficiului consular, din cercetările efectuate până la acest moment, rezultă că printre persoanele decedate se află doi cetățeni români, cu dublă cetățenie”, transmite MAE.

PUBLICITATE