Un apropiat al lui Cozmanciuc aruncă bomba și arată cu degetul spre Leoreanu

Prin intermediul unei postări pe pagina de Facebook, Dan Misăilă, unul din cei mai influenți oameni din PNL Neamț și un apropiat al președintelui PNL Mugurel Cozmanciuc, spune că mutarea la PSD a primarului de la Roman, Lucian Micu, ar fi fost orchestrată chiar din interiorul PNL.

Împreună cu deputatul Leoreanu Laurențiu am reușit să îl convingem pe fostul primar Lucian Micu să fie candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Roman. Acesta a fost primul pas.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Acum sper să se reușească și pasul doi, care constă în plecarea lui Dragoș Chitic tot la PSD, dar sub altă formă. Mulți m-ați subestimat, dar timpul va demonstra adevărul”, spune Dan Misăilă în postarea de pe Facebook.

Practic, acesta îl scoate vinovat de mutarea respectivă de pe scena politică dar și ce cele care vor urma, pe deputatul Laurențiu Leoreanu, a cărui reacție nu a întârziat să apară:

Nu te-a subestimat nimeni….ești asa cum te-am categorisit de la inceput : un mincinos , un abject , o scursură de la periferia societății , o dejectie umană. Marș acolo unde iti este locul : in canalizarea scursurilor scârboase!🤮”, este răspunsul lui Leoreanu.

Cât adevăr sau câtă minciună se află în textul scris de Misăilă, este greu de spus deocamdată. Cert este că în PNL Neamț, grupările din jurul lui Cozmanciuc și Leoreanu au scos pistoalele pe masă.

Dan Misăilă este cunoscut ca un sfătuitor al lui Mugur Cozmanciuc și un om extrem de influent in PNL Neamț, iar postarea acestuia a avut mai mult ca sigur ”girul” șefului PNL Neamț.

Acesta a reușit să-și impună proprii oameni în mai multe posturi cheie din administrația nemțeană chiar și directori la serviciile publice deconcentrate din județ.

Prefectul George Lazăr este considerat instalat în postul respectiv pe ”filiera” Dan Misăilă. Pe lângă relația cu Mugur Cozmanciuc, Misăilă este cunoscut pentru faptul că este unul din apropiații fostului primar Gheorghe Ștefan ”Pinalty”.

Dan Misăilă a mai apărut în spațiul public și pentru faptul că în 2016, DIICOT l-a trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunilor de aderare la un grup infracțional și evaziune fiscală în formă continuată, proces care este acum pe rol.

PUBLICITATE