Un an plin de reușite pentru Clubul de Dans Sportiv Ray’s Dance Piatra-Neamț

Anul 2021 a adus municipiul Piatra-Neamț pe panoul învingătorilor prin reușitele deosebite ale perechilor de dansatori ale Clubului de Dans Sportiv Ray’s Dance Piatra-Neamț.

Prin participările la campionatele și concursurile naționale și internaționale, sportivii clubului au demonstrat încă o dată că prin muncă asiduă, implicare, dăruire și dragoste față de ceea ce le place, dansul sportiv, reușesc să concureze cu cei mai buni sportivi din România și din străinate, calificându-se în finale și ocupând primele poziții pe podium.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Astfel, Clubul Ray’s Dance Piatra Neamț are anul acesta 3 titluri campioni naționali, 4 titluri de vicecampioni naționali, 2 medalii de bronz, o mențiune precum și clasări în finalele campionatelor nașionale.

Participări notabile au fost și în cadrul competiției Transylvanian Grand Prix, unde perechile Ray’s Dance ai confirmat din nou, ocupând un meritous loc 2 la secțiunea latino, un loc 3 la secțiunea standard, precum și participarea la finalele și seminalele competiției.

Trebuie menționate și medaliile de aur, de argint și de bronz câștigate de campionii Ray’s Dance atât la competițiile desfășurate în Italia dar și în Bulgaria de anul acesta.

Ținem să mulțumim cu această ocazie tuturor sportivilor, părinților acestora care i-au susținut necondiționat, tuturor sponsorilor, colaboratorilor și autorităților publice locale care au fost lângă noi și au înțeles importanța sportului în dezvoltarea armonioasă și în menținerea sănătății copiilor.

La mulți ani tuturor, un an 2022 încarcat numai cu bucurii, sănătate și împliniri nenumarate!

PUBLICITATE