Un alt proiect european atras de Dragoș Chitic intră în faza de implementare

Pe 1 octombrie 2019, Dragoș Chitic, primarul de atunci al municipiului Piatra-Neamț și Vasile Asandei, directorul Agenției de Dezvoltare Regională N-E, semnau contractul de finanțare al proiectului „Modernizarea stațiilor de așteptare pentru transport public”.

Proiectul era în valoare de 4.808.000 euro, contribuția municipalității fiind de 2% și avea ca obiect modernizarea a 80 de stații de așteptare pentru transportul public din Municipiul Piatra-Neamț, dotarea lor cu panouri LED/LCD, cu panouri de afișaj informativ conectat la dispozitive montate pe mijloacele de transport în comun, ce pot prezenta timpul de sosire al mijlocului de transport, distanțe sau alte informații utile, echiparea cu panouri fotovoltaice astfel încât să poată fi independente energetic, cu dispozitive de conectare wireless, camere de supraveghere etc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Astăzi, primarul Andrei Carabelea anunță montarea primei stații de acest fel și anunță continuarea proiectelor, pas cu pas și dezvoltarea orașului nostru la cele mai înalte standarde.

Ca întotdeauna, Carabelea uită să spună că nu a avut absolut niciun merit în documentarea, accesarea banilor europeni și mai apoi câștigarea proiectului, acest lucru fiind munca de câțiva ani a vechii conduceri a primăriei.

Actualului primar îi revine (fericita) sarcină de a organiza licitațiile și de a stabili firmele câștigătoare. Frumos ar fi fost ca actualul edil să mulțumească celor care au muncit câțiva ani de zile ca acești bani europeni să fie atrași în municipiul nostru. Probabil cerem prea mult…

Mai jos, comunicatul primarului Andrei Carabelea:

PUBLICITATE