Un adolescent din Neamț a murit călcat de tractorul condus de mama lui

Sfârșit cumplit pentru un adolescent în vârstă de 16 ani din județul Neamț. A murit călcat de tractorul condus de mama lui. Femeia va fi cercetată pentru comiterea a trei infracțiuni.

Incidentul a avut loc sâmbătă, 25 iulie, când polițiștii rutieri din Roman au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs pe drumul comunal 83, în localitatea Mesteacăn, comuna Icușești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Polițiștii au stabilit că o femeie în vârstă de 41 de ani, din Icușești, conducea un ansamblu de vehicule format dintr-un tractor ce tracta o balotieră, urmată de o remorcă și de un atelaj hipo pe raza localității Mesteacăn.

Fiul șoferiței, un minor în vârstă de 16 ani, se afla pe baloții de fân aflați în remorcă. La un moment dat, adolescentul s-ar fi dezechilibrat și a căzut pe partea carosabilă, fiind strivit de roțile ansamblului de vehicule.

Un echipaj medical s-a deplasat la fața locului care a constatat decesul minorului.

Femeia a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii au constatat că aceasta nu avea permis de conducere pentru acel ansamblu de vehicule iar atât tractorul cât și remorca nu erau înmatriculate.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă, conducerea unui vehicul neînmatriculat, a unei remorci neînmatriculate și conducerea unui vehicul de către o persoană a cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul respectiv.

PUBLICITATE