Umbrărescu poate trece la treabă pe ”Leghin – Tg. Neamț”. Lui Danlin XXL i-a fost respinsă contestația

Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor (CNSC) a emis o hotărâre joi, 24 august, în cadrul căreia a respins contestația compusă din 141 de puncte depusă de Danlin XXL împotriva rezultatului licitației pentru secțiunea III Leghin – Tg Neamț, parte din proiectul Autostrăzii Unirii A8.

Această secțiune însumează 29,91 km și reprezintă o componentă esențială a infrastructurii rutiere planificate pentru a facilita conexiunile între orașele importante din regiune.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Firma care a contestat licitația Autostrăzii Moldovei își leagă cu ață indicatoarele din intersecții! – FOTO

Decizia CNSC confirmă astfel câștigarea acestei licitații de către consorțiul condus de firmele din portofoliul lui Dorinel Umbrărescu. Asociația SA&PE Construct – Spedition UMB – Tehnostrade a fost desemnată câștigătoare a contractului de proiectare și execuție pentru secțiunea menționată. Prețul acestui contract se ridică la suma de 1,56 miliarde de lei, fără TVA.

Astfel, firmele lui Dorinel Umbrărescu trebuie să finalizeze lucrările, finanţate prin PNRR, în termen de 30 de luni, din care șase luni este perioada de proiectare şi 24 de luni este perioada de execuţie a lucrărilor, pentru cei 29,91 km ai acestei secţiuni (Leghin-Târgu Neamţ) care face parte din A8 (Târgu Mureş – Târgu Neamţ – Iaşi- Ungheni).

sursa: economica.net

PUBLICITATE