TSD Neamț se implică! Spectacol caritabil pentru un băiețel de 10 ani, grav bolnav

TSD Neamț și Asociația Umanitară Codrin organizează joi, 21 decembrie, la ora 17.00, în sala de festivități a Consiliului Județean Neamț spectacolul caritabilColind pentru Damian”.
Biletele se pot obține în urma unei donații de 30 de lei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Damian, un copil minunat de doar 10 ani, a fost diagnosticat recent cu: Hepatita cronica cu VHC, Sindrom hepatocitolitic sever, Fibroza hepatica stadiul 3, ganglion in hilul hepatic de 10/6 mm si care pentru a avea sanse are nevoie urgent de un tratament experimental in Italia ce costa in jur de 40000 euro.

Președintele TSD Neamț, Ciprian Șerban și consilierul județean Mădălina Ciubotaru nu au rămas indiferenți la apelul umanitar făcut la sfârșitul lunii noiembrie de colectivul Colegiului Tehnic ,,Gheorghe Cartianu” Piatra-Neamț (vezi articol – AICI) și au decis să se implice.

Am aflat despre cazul micuțului Damian și impreună cu colegii din TSD NEAMT, am decis să ne implicăm pentru a-i oferi acestui copil minunat o șansă la o viață normală. Demarăm o campanie de strângere de fonduri și în apropierea sărbătorilor de iarnă vom organiza și un spectacol caritabil. Partener la acestă inițiativă ne va fi și doamna Monica Sofron, prin Asociatia Umanitara „Codrin- Ocrotiti copiii ce vor ramane doar copii”.
Au răspuns invitației noastre și vor fi prezenți la spectacol prietenii noștri Alexandru Brădăţan, Grigore Gherman, Marius Zgaianu și Andrei Balan! 
Sperăm să ni se alăture acestui demers cât mai mulți oameni de bine pentru ca Damian să simtă magia Crăciunului! – a declarat deputatul Ciprian Șerban, liderul TSD Neamț.

Craciunul e acea minunata perioada din an, când copii sau adulți, speram sa ni se îndeplinească cele mai dragi dorințe sau poate imposibile vise!
Daca alți copii își doresc jucării: masinute cu telecomanda, papusi sofisticate, telefoane mobile, tablete, biciclete etc sunt și copii care viseaza doar : SA TRAIASCA PUR SI SIMPLU: sa poata auzi, ca poata vorbi, sa poata sa meargă, sa mănânce, se se bucure de lucrurile marunte pe care noi poate nu stim sa le apreciem ca le avem caci … ni se par asa de firesti !!!!!
Astfel ca incă un suflet nevinovat DAMIAN – ne roagă sa-i îndeplinim dorinta de suflet: aceea de A TRAI , de a se bucura alături de ceilalți copii de farmecul copilariei! – notează organizatorii evenimentului

Donatiile si sponsorizarile se pot face si in cont,
CONT IBAN: RO07BTRLRONCRT00U0223318 ,
CONT UMANITAR – DANILA DAMIAN
Asoctiatia Umanitara Codrin, CUI 15314206, Banca Transilvania.
Haideti sa-I daruim lui DAMIAN de CRACIUN: SANSA LA VIATA – SANSA LA COPILARIE !!!!!

PUBLICITATE