Trupul femeii care s-a aruncat în Bistrița a fost găsit (FOTO)

În urma desfășurării misiunilor de căutare ce au continuat astăzi, a fost găsit trupul femeii care s-a aruncat la data de ieri în râul Bistrița de pe podul de la Căprioara.

„Cu ajutorul unei bărci, pompierii Detașamentului Piatra-Neamț au degajat persoana din Barajul Reconstrucția.” – a transmis ISU Neamț

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Reamintim că pompierii și polițiștii nemțeni au desfășurat ieri seară o misiune de căutare a unei femei în vârstă de 79 de ani care s-a aruncat de pe podul de la Căprioara.

O femeie care se afla pe podul de la Căprioara a observat, ieri seară, o geantă, o geacă și niște pantofi pe trotuarul podului.

Aceasta a sunat la „112”, la fața locului deplasându-se mai multe echipaje de pompieri și polițiști.

Potrivit surselor noastre, lucrurile ar aparține unei femei în vârstă de 78 de ani, care locuiește în cartierul Dărmănești.

„În această seară, prin apel la 112, în jurul orei 18:20, pompierii au fost înștiințați despre faptul că o persoană s-ar fi aruncat de pe podul Căprioara, în râul Bistrița, în municipiul Piatra Neamț.

La locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Piatra Neamț cu o autospecială complexă pentru intervenție, o barcă și o ambulanță SMURD.

Pompierii au căutat atât în mediul acvatic (cu ajutorul bărcii) cât și terestru, pe malurile râului Bistrița o femeie în vârstă de 79 de ani. Misiunea s-a încheiat în jurul orei 19.40, din păcate fără niciun rezultat.

Căutările vor fi reluate mâine dimineață.” – au transmis reprezentanții ISU Neamț

„Astăzi, în jurul orei 18.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț, au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană s-a aruncat în râul Bistrița, în municipiul Piatra Neamț.

Polițiștii au identificat la fața locului mai multe bunuri și obiecte vestimentare.

Din primele verificări a reieșit că este vorba despre o femeie de 79 de ani, din Piatra Neamț.

Polițiștii continuă activitățile în vederea depistării persoanei în cauză.” – au spus reprezentanții Poliției

PUBLICITATE