Trimis în judecată de DNA, Mugurel Cozmanciuc susține că e nevinovat

Liderul PNL Neamț, deputatul Mugurel Cozmanciuc, a reacționat după ce DNA l-a trimis în judecată pentru trafic de influență (vezi articolul AICI), cu o postare jenantă, spunandu-ne că a rămas surprins de trimiterea sa în judecată și că este nevinovat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Cozmanciuc reacționează asemenea tuturor oamenilor politici prinși de către procurorii DNA că fac trafic de influență sau corupție, negând cu vehemență totul, ca mai apoi sa aflăm din rechizitoriu că faptele erau probate cu dovezi clare.

Așadar Cozmanciuc nu se dezminte și încearcă să se pretindă o „Alba ca Zăpada” a politicii nemțene cu scopul de a rămâne la șefia filialei Neamț a PNL.

Sursele noastre spun că acesta este doar un prim dosar în care Mugurel Cozmanciuc este implicat, pe masa procurorilor aflându-se unele în care sunt implicați inclusiv colegi ai acestuia din PNL Neamț.

Mai jos, mesajul lui Mugurel Cozmanciuc:

Am luat la cunoștință CU SURPRINDERE, din comunicatul de presă, că procurorii DNA – Serviciul teritorial Bacău – au dispus trimiterea mea în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de influență.
Nu am săvârșit nicio infracțiune. Sunt NEVINOVAT.
Nu comentez mai multe, dar vreau să reamintesc că ”această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale și trimiterea rechizitoriului la instanță spre judecare, situație care nu poate să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție”. Mai înțeleg că abia de acum primesc șansa reală de a mă apăra
PUBLICITATE