Trei vieți pot fi salvate de bărbatul care a provocat accidentul de sâmbătă, cu 5 mașini implicate

Bărbatul care a provocat accidentul în care au fost implicate 5 autoturisme nu a supraviețuit iar familia a fost de acord cu prelevarea de organe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Șoferul s-a ales cu leziuni grave iar medicii au făcut eforturi să îl salveze. Luni după-amiază a fost declarat în moarte cerebrală. Azi-noapte, medicii sosiți din centrele universitare din Iași și București au venit la Piatra-Neamț pentru a da șanse altor pacienți.

În timpul operației, medicii prelevat ficatul și rinichii pentru trei oameni care au acum o nouă șansă la viață.

Reamintim că în ziua de 18 noiembrie, un accident de circulație, cu două victime, a avut loc în intersecția drumurilor DJ 156A cu DJ 157. (intersecția „Papuc”). Incidentul a avut loc în jurul orei 15:30 și au fost implicate 5 autoturisme.

Din primele cercetări, se pare că în timp ce bărbatul de 62 de ani conducea un autoturism, în regim de taximetrie, pe DJ157, având direcția de mers Piatra Neamţ spre Mărgineni, ajuns în intersecţia cu DJ156A, nu ar fi respectat semnificaţia indicatorului „Oprire” a pătruns în intersecţie, unde a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule, compus din autoutilitara specializată pentru transport auto, ce tracta o platformă pentru transport auto și care se deplasa din direcţia Roznov-Târgu Neamţ.

Din impact, autoturismul a fost proiectat într-un autoturism staționat, iar autoutilitara s-a răsturnat în afara părții carosabile. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorilor auto, care au fost transportaţi la Spitalul jud. Neamţ – U.P.U. în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Fotografii de la accident – AICI

 

 

PUBLICITATE