Trei tineri prinși drogați la volan pe drumurile din Neamț

Trei tineri din Neamț au fost depistați de poliție conducând sub influența substanțelor interzise, pe străzi din Piatra-Neamț, Roman și Târgu-Neamț.

Ieri, 27 decembrie, polițiștii din Neamț au întocmit dosare penale pentru trei tineri surprinși conducând autovehicule în timp ce se aflau sub influența substanțelor interzise.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Primul caz a fost înregistrat în jurul orei 13:30 pe strada Eroilor din Piatra-Neamț, unde un tânăr de 24 de ani din Rediu a fost oprit pentru control. Testarea alcoolscopică a indicat posibile urme de substanțe interzise.

Un caz similar a avut loc în Roman, pe strada Miron Costin, în jurul orei 18:20. Aici, un alt tânăr de 24 de ani, din Horia, a fost depistat în aceeași situație.

Al treilea caz a fost raportat în Târgu-Neamț, pe strada Cuza Vodă, în jurul orei 20:00, unde un tânăr de 18 ani din Răucești a fost testat, indicând și el posibila influență a substanțelor interzise.

În toate cazurile, polițiștii au condus tinerii la unități medicale pentru recoltarea de probe biologice, necesare pentru confirmarea exactă a consumului de substanțe interzise.

„Menționăm că acestea nu prezintă probe în dosarul penal, persoanele în cauză fiind conduse la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În toate cauzele au fost întocmite dosare penale, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.” – a transmis Poliția Neamț

PUBLICITATE