Trei tineri au făcut scandal aseară într-un supermarket din Piatra Neamț


În ziua de 18.01.2016, în jurul orei 19.10, Poliția mun. Piatra Neamţ a fost sesizată despre faptul că în incinta unui supermarket din oraș trei tineri au sustras sticle cu băuturi de pe rafturile magazinului după care, în momentul în care au fost opriți, au devenit violenți, agresând două persoane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Imediat la fața locului a ajuns un echipaj de jandarmi, aflați în dispozitivul de ordine și siguranță publică din cadrul Poliției mun Piatra Neamț, care au intervenit și au imobilizat agresorii.
Din primele cercetări efectuate de polițiști, a reieșit faptul că trei tineri cu vârste cuprinse între 18 și 22 de ani, din Piatra Neamț, Dumbrava Roșie și Păstrăveni au sustras de pe rafturile supermarketului cinci sticle de băuturi alcoolice, pe care le-au ascuns sub haine. După ce au trecut de casele de marcat, încercând să se sustragă au fost opriți de personalul unei firme de pază, moment în care doi dintre aceștia au devenit violenți agresând două persoane, o femeie de 48 de ani și un bărbat de 26 de ani. Prejudiciul creat, în valoare de 550 lei, a fost recuperat în totalitate.

Polițiștii i-au reținut pe cei doi tineri implicați în agresiune pentru săvârșirea infractiunilor de tâlhărie calificata și tulburarea ordinii și linistii publice, iar celălalt tânăr este cercetat în stare de libertate pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

PUBLICITATE