Trei persoane rănite într-un accident rutier în Neamț

Un accident rutier grav a avut loc pe DN2-E85 în afara localității Traian, unde un bărbat de 76 de ani a efectuat o întoarcere neregulamentară, intrând în coliziune cu un alt vehicul. În urma impactului, 3 persoane au fost rănite.

„La data de 12 aprilie a.c., în jurul orei 11:50, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe DN2-E85, în afara localității Traian.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, un bărbat în vârstă de 76 de ani, conducea un autoturism din direcția Traian spre Roman, ar fi efectuat manevra de întoarcere neregulamentară a autoturismului, intrând în coliziune cu un autoturism ce se deplasa din sens opus, condus de un bărbat, în vârstă de 57 de ani.” – a transmis Poliția Neamț

Impactul a fost suficient de puternic pentru a răni conducătorul auto din cel de-al doilea vehicul, precum și doi pasageri, în vârstă de 58, respectiv 59 de ani.

„Conducătorii auto au fost testat alcoolsopic, rezultatele fiind negative.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.” – a mai precizat Poliția Neamț

PUBLICITATE