Trei percheziții în Săvinești într-un caz de furt calificat cu un prejudiciu de aproximativ 20.000 de euro

Luni, 10 iulie, polițiștii nemțeni au efectuat trei percheziții în Săvinești, la imobilele unor persoane bănuite într-un caz de furt calificat ce a avut loc în urmă cu câteva luni.

În urma perchezițiilor au fost ridicate mai multe terminale mobile, tablete și cartele SIM.

Față de un bărbat în vârstă de 43 de ani, din Săvinești a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Ieri, 11 iulie, bărbatul a fost prezentat instanței de judecată, față de aceasta fiind dispusă măsura arestului preventiv.

Furtul a avut loc în noaptea de 11 spre 12 aprilie, când polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns prin efracție în imobilul unei femei, în vârstă de 41 de ani, din Zănești de unde ar fi sustras suma de 17.300 de euro și bijuterii, cauzând un prejudiciu de aproximativ 20.000 de euro.

În activități au fost angrenați luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Neamț.

PUBLICITATE