Trei nemțeni, victimele accidentului grav din Iași (FOTO)

Trei persoane din județul Neamț au fost rănite într-un grav accident rutier ce a avut loc în această dimineață, în comuna ieșeană Războieni, soldat cu 1 mort și 4 răniți.

Din primele date, ar fi vorba despre o coliziune între un microbuz și un autoturism cu numere de Neamț (marca Lexus), în localitatea Ion Neculce, comuna Razboieni.

Potrivit pompierilor ieșeni, în urma impactului au rezultat 5 victime. Două dintre ele au fost proiectate prin parbriz și erau în stare foarte gravă, iar o altă victimă era încarcerată.

Șoferul microbuzului, un bărbat de 64-65 de ani, a fost declarat decedat. Celelalte persoane au fost transportate la spital.

Potrivit surselor noastre, cele trei victime din Neamț sunt din orașul Târgu-Neamț (2 persoane) și Roman (o persoană).

Conform UPU-SMURD Iași, șoferul autoturismului Lexus, în vârstă de 60 de ani (VE), inițiat a refuzat transportul la spital, dar în cele din urmă a fost internat cu un traumatism la mână și contuzie toraco abdominală.

„Din primele cercetări efectuate la fața locului, a rezultat faptul că între două autoturisme a avut loc o coliziune.

În urma impactului, patru persoane au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Unul dintre șoferi a decedat în urma impactului (un bărbat de 65 de ani), celălalt conducător auto fiind testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de «vătămare corporală din culpă» și «ucidere din culpă».” – ne-a transmis purtătorul de cuvânt al Poliției Iași.

Traficul rutier pe DN 28 a fost blocat pe parcursul măsurătorilor Poliției.

PUBLICITATE