Trei nemțeni răniți într-un accident rutier. Mașina în care se aflau a lovit un cap de pod

Trei persoane din județul Neamț au fost rănite într-un accident produs în această dimineaţă pe DN 14, la ieşirea din localitatea Brateiu, judeţul Sibiu, după ce maşina în care se aflau a ieşit de pe partea carosabilă şi a lovit un cap de pod.

Conform Poliției Rutiere, în afara localității Brateiu, într-o curbă la stânga, un autoturism condus spre Mediaș a derapat și a lovit parapetul unui pod după care un cap de pod. Trei persoane au fost rănite în urma acestul eveniment rutier.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Este vorba despre conducătorul auto, un bărbat de 20 de ani și doi pasageri, o tânăra în vârstă de 19 ani și un bărbat în vârsta de 50 de ani, toți din județul Neamț.

ISU Sibiu a anunțat intervenția de urgență cu un echipaj SMURD, pe DN 14, ieșirea din localitatea Brateiu unde un autoturism a ieșit de pe partea carosabilă și a lovit un cap de pod.

La fața locului s-au acordat îngrijiri pentru trei persoane, neincarcerate dintre care două persoane (o femeie și un bărbat) cu escoriații și traumatism cranio cerebral au fost transportate la CPU Mediaș de către echipajul SMURD.

Serviciul de Ambulanță Sibiu a trimis de la fața locului un echipaj de tip B. Acesta a acordat asistență medicală unui bărbat de 50 ani care a suferit politraumatisme, excoriatii și contuzii. Victima a fost transportata la CPU Medias.

Politistii rutieri desfășoară cercetări în vederea stabilirii cauzei producerii acestui autoaccident.

PUBLICITATE