Trei nemțeni, printre care și un minor, răniți într-un accident rutier la Brăila

Trei nemțeni au fost răniți într-un accident rutier ce a avut loc miercuri, 8 august, într-o localitate din județul Brăila.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele cercetări efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că în jurul orei 18:30, un bărbat de 56 de ani, din județul Buzău, care conducea un ansamblu de vehicule, format dintr-un cap tractor și o semiremorcă cisternă, pe DE 87, dinspre localitatea Șendreni către Baldovinești (județul Brăila), nu a păstrat distanța suficientă față de autoturismul care circula în fața sa, condus de un gălățean, în vârstă de 41 de ani, care a oprit pentru a vira stânga, pe DC 4, către Vădeni, acroșându-l din spate.

Dupa impact, autoturismul a fost proiectat într-un vehicul care venea din sens opus și care era condus de o șoferiță de 38 de ani, din județul Neamț.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a trei persoane din ultimul vehicul, șoferița și doi pasageri, cu vârste de 12, respectiv 46 de ani, care au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, doar conducătoarea auto rămânând internată.

Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar în cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

PUBLICITATE