Trei modalități de a alege geanta de damă pentru a face o impresie bună

Fie că vrei sau nu, modul în care alegi să îți compui o ținută spune multe despre tine. Poate oferi indicii cu privire la modul tău de viață, la locul de muncă sau la valorile în care crezi, iar persoanele care te văd prima dată, își pot crea de multe ori păreri preconcepute bazate pe hainele pe care le porți. Geanta de damă este una din piesele vestimentare care, atunci când este aleasă corect ținând cont de eveniment și siluetă, poate să facă diferența dintre o ținută reușită și una de care nu ești foarte mandră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Alege geanta de damă în funcție de ocazie

Gențile pentru femei sunt mereu un punct spre care ochiul este atras. Deoarece sunt mai mereu în mișcare, fiind ținute în mână de cele mai multe ori, e mai ușor să le observi, asa ca vei face intotdeauna o achizitie inspirata daca iti indrepti atentia catre gentile de la Meli MELO, mereu in tendinte. Atât bărbații cât și femeile pot fie să îți admire alegerea, fie să înceapă să te judece în funcție de poșeta pe care ai ales-o. De aceea este important să selectezi o geantă potrivită în funcție de context.

Pentru situațiile formale, cum ar fi nunțile, botezurile sau alte ocazii la care nu mergi îmbrăcată oricum, este potrivită o poșetă de damă, fie dintr-un material mai fin, fie într-o formă care să fie justificată de context. Nu ai nevoie să cari laptopul și întreaga trusă de machiaj cu tine la o nuntă, de aceea este bine să te limitezi la o poșetă de mici dimensiuni, eventual un plic în care să încapă telefonul, banii, și cosmeticele cu care îți poți retușa machiajul.

În situațiile semi-formale, cum ar fi un interviu de muncă, o ședință la locul de muncă sau alte contexte ce au legătură cu parcursul tău profesional, alegerea unde genți de femei potrivite poate fi mai importantă decât crezi. Imaginează-ți doar ce impresie ai face dacă la un interviu ai merge cu o poseta cu paiete, o geantă de damă pătată sau chiar ruptă. Cu siguranță nu ar fi una bună. O poșetă potrivită în acest caz ar putea fi una din piele, un material simplu, dar suficient de sofisticat pentru a nu te face să pari neglijentă.

 

Ce faci dacă trebuie să ieși cu fetele în oraș, sau dacă mergi la plajă ori la cumpărături? E foarte simplu: alegi o geantă de damă casual. Aceasta poate fi din piele sau din pânză, poate avea orice dimensiune ai nevoie să aibă și poate avea o formă care să îți permită să o porți în mod confortabil. Indiferent că alegi o geantă de femei casual de umăr, tip poștaș sau de mână, alege o culoare obișnuită care să îți permită să o porți des. Printre cele mai potrivite culori se numără: negru, maro, bleumarin, vișiniu, alb, bej, etc. Poti sa arunci o privire pe modelele casual disponibile online, caci preturile sunt extrem de accesibile, iar gama foarte variata.

Ține cont de siluetă atunci când alegi poșeta de damă

Aceste sfaturi pot fi utile și atunci când vrei să cumperi o geantă pentru a o face cadou. Pentru a fi sigura că persoana dragă va purta geanta e bine să te orientezi după silueta ei. Femeilor corpolente, de regulă mai înalte, li se potrivește foarte bine geanta de umăr. Aceasta le va completa armonios conformația corpului. Este foarte bine dacă alegi un model supradimensionat deoarece va fi o geantă practică și potrivită pentru o ținută office sau una casual.

Un model supradimensionat însă, nu este potrivit pentru doamnele și domnișoarele care sunt mai scunde. Dacă au o siluetă minionă, o poșetă de damă prea mare le va face să pară și mai mici și va părea că le e greu să care geanta. Selectează o poșetă de dimensiuni medii sau chiar mici.

Fă din geantă piesa de rezistență a ținutei tale

Este posibil și chiar indicat să ai în garderobă câteva genți care sunt deosebite și care atrag atenția atât de mult, încât pot deveni elementul principal al ținutei tale. Modelele foarte colorate, cele din materiale deosebite, precum lemnul sau paiele sau cu o formă interesantă pot duce ținuta ta la cu totul alt nivel.

Potrivită pentru o ținută statement poate fi o poșetă cu broderie, foarte populară la ora actuală. De asemenea, dacă ești suficient de îndrăzneață poți alege să porți o geantă bărbătească. Dacă vrei ca poșeta să iasă puternic în evidență, asorteaz-o cu o ținută monocromă sau foarte simplă.

Geanta pe care o alegi îți poate completa ținuta într-un mod demn de admirat. Învață cum să o selectezi și asorta corect și nu uita că o geantă de calitate îți va aduce mereu complimente.  

PUBLICITATE