Trei minori din Neamț au sustras și distrus 5 mașini în curtea unui service auto (VIDEO)

Trei minori din Târgu-Neamț au sustras și distrus cinci autoturisme din curtea unui service auto, provocând un prejudiciu de 30.000 lei.

„La data de 18 iunie a.c., în jurul orelor 09:00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu- Neamț au fost sesizați de către un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Târgu- Neamț, despre faptul că în ziua de 17 iunie a.c. in jurul orelor 20:00, persoane necunoscute au pătruns în curtea unui service auto din Târgu- Neamț, de unde au sustras un număr de trei autoturisme și le-au distrus.” – a transmis Poliția Neamț

Astfel, polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință și distrugere.

„În urma cercetărilor și verificărilor efectuate de polițiști, a rezultat faptul că în seara zilei de 17 iunie a.c., trei minori din Târgu Neamț, în vârstă de 14, 13 și respectiv 10 ani, ar fi pătruns în curtea unui service auto, de unde ar fi sustras trei autoturisme pe care le-ar fi condus în curtea societății cât și în afara acesteia, totodată distrugându-le pe acestea și alte două autoturisme care erau parcate în curte.

Prejudiciul estimat în cauză este de aproximativ 30.000 lei.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activități infracționale.” – au mai precizat polițiștii

PUBLICITATE