Trei LEI s-au bătut pentru un tânăr antreprenor din Neamț la emisiunea „Imperiul Leilor”

Un tânăr din județul Neamț, care a pus bazele „Orange Valley” (o afacere cu sucuri şi siropuri din cătină), a reușit să ajungă la inima investitorilor din Imperiul Leilor cu afacerea lui.

Deși putea trăi mai mult decât decent cu salariul de IT-ist, Paul Crețu și-a dorit să intre în afaceri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

A studiat intens proprietățile benefice ale cătinei și a înființat o plantație proprie, de unde își extrage fructele necesare realizării sucurilor, siropurilor și cosmeticelor naturale.

Tânărul a reușit să obțină certificare bio pentru multe dintre ingredientele folosite în produsele sale, însă nu asta i-a uimit cel mai mult pe investitori.

Cifrele prezentate în emisiune sunt de-a dreptul atrăgătoare: 420.000 de euro – cifra de afaceri pe 2021, cu o marjă de profit de 20% și cu un potențial de triplare în 2022.

Pentru a-și dezvolta afacerea, Paul a cerut suma de  250.000 de euro, în schimbul a 25% din afacere.

Toți cei 5 investitori „LEI” (Dan Șucu, Dr. Wargha Enayati, Cristina Bâtlan, Sebastian Dobrincu, Dragoș Petrescu) s-au arătat interesați de afacerea lui Paul, iar 3 dintre ei i-au și propus oferte.

În final, Paul l-a ales ca partener și investitor pe Dan Șucu (proprietarul Mobexpert) care i-a oferit 150.000 de euro capital social pentru 20% din afacere și 100.000 de euro sub formă de împrumut societar fără dobândă pe 2 ani de zile.

PUBLICITATE