Trei intervenții pentru pompierii nemțeni. Un incendiu și două misiuni de asanare muniție neexplodată

Misiuni de stingere incendii

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Miercuri, 30.08.2017, la ora 00:52, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență 112”, despre producerea unui incendiu la o anexă din mun, Roman. Pentru localizarea și stingerea incendiului s-au deplasat şase pompieri militari cu o autospecială de stingere din cadrul Detașamentului de pompieri Roman.

În urma evenimentului a ars o magazie confecționată din lemn de cca 25mp.

Împrejurarea determinantă a producerii incendiului a fost ,,folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul”.

Misiuni de asanare muniție neexplodată

Marți, 29.08.2017, la ora 08:45, Dispeceratul integrat ISU – Ambulanță  a fost anunțat prin SNUAU 112 despre faptul că în localitatea Rotunda, comuna Doljești a fost descoperit un proiectil neexplodat.
La locul intervenției s-au deplasat doi pompieri militari cu o autospecială pentru intervenții pirotehnice, care au ridicat proiectilul calibru 75 mm ce provenite din Al Doilea Război Mondial. A fost verificată zona cu detectorul de metale pe o suprafață de 100 mp și nu au mai fost identificate alte elemente de muniție.

Marți, 29.08.2017, la ora 08:58, Dispeceratul integrat ISU – Ambulanță  a fost anunțat prin SNUAU 112 despre faptul că în localitatea Ghindăoani, comuna Ghindăoani a fost descoperit un proiectil neexplodat.
La locul intervenției s-au deplasat doi pompieri militari cu o autospecială pentru intervenții pirotehnice, care au ridicat proiectilul calibru 75 mm ce provenite din Al Doilea Război Mondial. A fost verificată zona cu detectorul de metale pe o suprafață de 250 mp și nu au mai fost identificate alte elemente de muniție.

PUBLICITATE