Trei incendii stinse de pompieri pe raza județului Neamț

Marți, 28.02.2017, la ora 07.35, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la o locuință din satul Poiana Borcii, comuna Borca. La locul evenimentului s-au deplasat 6 subofițeri cu 1 autospecială de stingere cu apă şi spumă și 1 ambulanță SMURD tip B2 din cadrul Gărzii de Intervenție Poiana Teiului. În urma incendiului, a ars tabloul electric de siguranțe. Împrejurarea determinantă de producerea acestuia fiind dată de siguranțe fuzibile defecte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Marți, 28.02.2017, la ora 14.56, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu de vegetație uscată în orașul Bicaz. La locul evenimentului s-au deplasat 5 subofițeri cu 1 autospecială de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra Neamț. În urma incendiului, a ars vegetație uscată pe o suprafață de aproximativ 1 ha. Împrejurarea determinantă de producerea acestuia fiind dată de foc deschis în spații deschise.

Marți, 28.02.2017, la ora 20.29, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la o locuință din satul Groși, com. Brusturi. La locul evenimentului s-au deplasat 10 subofițeri cu 2 autospeciale de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu Neamț. În urma incendiului, au ars acoperișul locuinței pe o suprafață de aproximativ 60mp, tâmplăria și bunurile din două încăperi. Împrejurarea determinantă de producerea acestuia fiind dată de scăperi de gaze combustibile.

PUBLICITATE