Trei incendii stinse de pompieri, marți (22 august), pe raza județului Neamț

Marți, 22.08.2017, la ora 11:01, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență 112”, despre producerea unui incendiu la un stog de fân în satul Ion Creangă, comuna Ion Creangă. Pentru localizarea și stingerea incendiului s-au deplasat şapte pompieri militari cu două autospeciale de stingere din cadrul Detașamentului de pompieri Roman şi doi pompieri voluntari din cadrul SVSU Ion Creangă.
În urma evenimentului au ars cca. 10 tone de fân
Împrejurarea determinantă a producerii incendiului a fost ,,foc deschis în spații deschise”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Marți, 22.08.2017, la ora 16:54, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență 112”, despre producerea unui incendiu la o butelie în satul Zănești, comuna Zănești. Pentru localizarea și stingerea incendiului s-au deplasat cinci pompieri militari cu o autospecială de stingere din cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra Neamț.
În urma evenimentului a ars gazul butan din butelie.
Împrejurarea determinantă a producerii incendiului a fost ,,scăpări de gaze combustibile”.

Marți, 22.08.2017, la ora 17:30, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență 112”, despre producerea unui incendiu la o centrală termică dezafectată în municipiul Piatra Neamț. Pentru localizarea și stingerea incendiului s-au deplasat doi pompieri militari cu o autospecială de stingere din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț.
În urma evenimentului au ars deșeuri textile aflate în centrala dezafectată.
Împrejurarea determinantă a producerii incendiului a fost ,,foc deschis în spații închise”.

PUBLICITATE