Trei incendii în Neamț, stinse de pompieri

Incendiu anexă în comuna Gârcina, sat Gârcina

În jurul orei 17:44, prin apel la 112, pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o anexă gospodărescă din comuna Gârcina.
Incendiul s-a manifestat la o anexă gospodărescă și s-a produs din cauza focului deschis în spații deschise.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Un bărbat de 24 de ani,ce locuia în anexa la care s-a produs incendiul, a dat foc la diverse articole de îmbrăcăminte și nu a supravegheat zona.

Pentru localizarea și lichidarea incendiului au intervenit pompierii pietreni. Au ars construcția din lemn cu suprafața de 6 mp și bunurile din interior.

Nu au fost victime.

Incendiu anexă în orașul Târgu-Neamț

Ca urmare a unui apel la 112 din jurul orei 19:33, pompierii târgnemțeni au intervenit pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la o anexă gospodărescă situată pe strada Nemțișor din orașul Târgu Neamț.

Au ars 5 mp dintr-un perete din lemn și 2 mp din acoperișul construcției (construit din lemn și acoperit cu tablă).

Coșul de fum neprotejat termic față de materiale combustibile a fost cauza probabilă de producere a incendiului.

Incendiu anexă în comuna Bicaz Chei

În jurul orei 20:27, prin apel la 112, pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o anexă gospodărescă din localitatea Ivaneș, comuna Bicaz Chei.

Incendiul se manifesta la acoperișul unei anexe gospodărești (bucătărie de vară) cu posibilitatea propagării la locuința aflată în imediata vecinătate.

Pentru localizarea și lichidarea incendiului au intervenit pompierii voluntari din cadrul SVSU Bicaz Chei cu o autospecială de stingere și pompierii militari din cadrul Detașamentului Piatra Neamț cu o autospecială de stingere și ambulanță SMURD.

Incendiul a fost localizat și lichidat în limitele găsite. Au ars acoperișul anexei (construit din astereală din lemn și acoperit cu tablă) pe o suprafață de aproximativ 30 mp și bunuri materiale din interiorul acesteia (obiecte de mobilier, materiale textile, aparate electrocasnice etc).

Coșul de fum neprotejat termic față de materialele combustibile a fost cauza probabilă de producere a incendiului.

Nu au fost victime.

PUBLICITATE