Trei incendii, în Ajunul Crăciunului, în Neamț (FOTO)

Incendiu locuință particulară în localitatea Oglinzi, comuna Răucești

În jurul orei 04:17, prin apel la 112, pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o casă din comuna Răucești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Incendiul se manifesta la acoperiș, cu posibilitatea propagării la întreaga casă.

Pentru localizarea și lichidarea incendiului au intervenit pompierii din cadrul Detașamentului Târgu Neamț cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD împreună cu voluntari din cadrul SVSU Răucești.

A ars acoperișul (construit din astereală din lemn și acoperit cu draniță și plăci de azbociment) pe o suprafață de aproximativ 150 mp și s-au deteriorat bunuri aflate în holul casei.

Coșul de fum neprotejat termic față de materiale combustibile a fost cauza probabilă de producere a incendiului.

Incendiu uscător lemne societate comercială localitatea Izvoare, comuna Dumbrava Roșie

Prin apel la 112, in jurul orei 17:47, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la un uscător de lemne al unei societăți comerciale din localitatea Izvoare, comuna Dumbrava Roșie.

La locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Piatra Neamț cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD.

Ajunși la locul solicitării,  pompierii au constatat că incendiul se manifesta la un perete al unui buncăr pentru depozitarea rumegușului.

Pompierii au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului în limitele găsite. Au ars 10 mp dintr-un perete construit din OSB.

Scânteile purtate de vânt și căzute pe materialele combustibile a fost cauza probabilă de producere a incendiului.
Nu au fost victime.

Incendiu locuință particulară în localitatea Vădurele, comuna Alexandru cel Bun

În jurul orei 21:10, pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui
incendiu produs la o casă din localitatea Vădurele, comuna Alexandru cel Bun.

La locul solicitării s-au deplasat pompierii  cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Piatra Neamț și voluntari din cadrul SVSU Alexandru cel Bun.

Incendiul se manifesta la acoperișul unei case P +1 cu posibilitatea propagării la întreaga clădire și la anexele gospodărești aflate în apropiere.

Pompierii au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului. Au ars 70 mp din acoperișul locuinței (construit din astereală din lemn și acoperit cu draniță).

Incendiul s-a produs, cel mai probabil, din cauza scânteilor căzute pe materialele combustibile.

Nu au fost victime.

PUBLICITATE