Trei copii au ajuns la spital după un impact între două mașini

Astăzi, 7 aprilie, în jurul orei 17:50, polițiștii nemțeni au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe strada Mihai Viteazul, în Roman.

Din primele cercetări a reieșit că în timp ce un bărbat de 52 de ani, din Doljești, conducea un autoturism, pe bulevardul Roman Mușat, ajuns în apropierea intersecției cu strada Mihai Viteazul, nu ar fi respectat semnificația indicatorului „cedează trecerea”, intrând în coliziune cu o autoutilitară, condusă de un bărbat de 36 de ani, din județul Iași.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea a trei pasageri, cu vârste de 9, 10 și 12 ani, din autoutilitara în cauză.

„În cele două autoturisme se aflau șapte persoane. La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție medicale de la Detașamentul de pompieri și SAJ Roman.
Până la sosirea forțelor de intervenție toate persoanele s-au autoevacuat din autoturismele implicate. Trei minori în vârstă de 9, 10 și 12 ani au primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la membrii echipajelor SMURD TIM și SAJ ulterior fiind transportați la CPU Roman.” – a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Neamț

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

PUBLICITATE