Trei autoturisme boțite după ce un tânăr din Târgu-Neamț s-a urcat beat la volan

În după-amiaza zilei de 18 noiembrie a.c., polițiștii rutieri au intervenit pentru soluționarea unui accident de circulație produs pe str.Ştefan cel Mare din Tg.Neamţ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La faţa locului s-a constatat faptul că în timp ce un tânăr de 28 de ani, din Târgu Neamț conducea un autoturism pe str.Ştefan cel Mare a intrat în depășirea unei autoutilitare, care a efectuat manevra de viraj stânga, moment în care a intrat în coliziune cu aceasta, autoturismul fiind proiectat într-un alt vehicul staționat.

În urma coliziunii a rezultat doar avarierea celor trei autovehicule.

Ambii cond.auto au fost testati cu aparatul etilotes rezultatul fiind pozitiv pentru conducătorul autoturismului, tânărul de 28 de ani.
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru conducerea a unui autovehicul pe drumurile publice sub influența alcoolului.

Tot sâmbătă, polițiștii din cadrul Formațiunii de Poliție Rutieră Târgu Neamţ au depistat un bărbat de 55 de ani, care conducea un autoturism pe str. Panduri din oraș, având permisul de conducere suspendat, pentru depăşirea limitei de viteză admisă.
În cauză polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul având dreptul de a conduce suspendat.

PUBLICITATE