Trei accidente, soldate cu patru răniți, ieri (26 octombrie), în Neamț


În ziua de 26 octombrie a.c., orele 19.50, pe strada D. Leonida din Piatra Neamț , s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea unei persoane. (vezi articolul – AICI)

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În ziua de 26 octombrie a.c., orele 09.30, pe strada G-ral N. Dăscălescu din Piatra Neamț, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea unei persoane.
Din primele cercetări, se pare că în timp ce o femeie de 22 ani din comuna Piatra Șoimului conducea un autoturism pe strada G-ral N. Dăscălescu, a surprins și accidentat ușor un pieton de 27 ani din Piatra Neamț care traversa strada regulamentar, pe trecerea pentru pietoni special amenajată. După producerea accidentului, conducătoarea auto a părăsit locul faptei, fiind ulterior depistată de polițiști.
Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infractiunilor de vatamare corporala din culpă și părăsire a locului accidentului.

În ziua de 26 octombrie a.c., orele 23.20, pe DN 2, în afara localității Săbăoani, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea a două persoane.
Din primele cercetări, se pare că în timp ce un bărbat de 34 ani din comuna Trifești, conducea un autoturism pe DJ 207B, ajuns la intersecția cu DN 2, nu a respectat semnificația indicatorului Oprire, a pătruns în intersecție fără a acorda prioritate de trecere unui autoturism care circula regulamentar , condus de un bărbat de 26 ani din Bacău și a intrat în coliziune cu acesta. Urmare a producerii accidentului, cei doi conducători auto au fost răniți.
Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

D.M.B.
PUBLICITATE