Trei accidente rutiere în zona Ocol, la ieșire din Piatra-Neamț (VIDEO)

Trei accidente rutiere au avut loc în această dimineață la ieșirea din municipiul Piatra-Neamț spre Târgu-Neamț, în zona Ocol. Ultimul dintre ele s-a soldat cu o victimă.

În primul eveniment rutier a fost implicată o dubă care a intrat într-un șanț. Un al doilea accident rutier a avut loc tot în acea zonă, fiind vorba despre un impact între două mașini, dar fără victime.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Cel de-al treilea accident, soldat cu o victimă, s-a produs după ce un șofer a încercat să depășească una dintre mașinile avariate în cel de-al doilea accident.

„În jurul orei 12:00, polițiștii nemțeni au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe DN 15 C, în afara localității Gîrcina.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat, de 40 de ani, din Piatra Neamț, conducea un autoturism pe sectorul de drum anterior menționat, s-ar fi angajat în depășirea unui autoturism staționat, semnalizat corespunzător, intrând în coliziune cu un autoturism, ce circula din sens opus.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorului auto, de 40 de ani.

Cei implicați în evenimentul rutier au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.” – ne-a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț

PUBLICITATE