Trei accidente din cauza pietonilor în Neamț. Au trecut strada prin loc nepermis

Trei pietoni au fost accidentați de mașină după ce au traversat strada prin loc nepermis, în municipiul Roman.

Primul eveniment a avut loc ieri seară, în jurul orei 22:00, pe strada Smirodava, în municipiul Roman.

„Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că, în timp ce un bărbat în vârstă de 43 de ani, din București, ar fi efectuat menevre de mers înapoi cu un autoturism, pe bulevardul Roman Mușat, ar fi surprins și accidentat o femeie, în vârstă de 49 de ani, din Secuieni, care se afla angajată în traversarea neregulamentară a străzii.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a pietonului.” – a transmis Poliția Neamț

Cel de-al doilea eveniment rutier a avut loc astăzi, 12 decembrie, în jurul orei 11:30, pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Roman.

„Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că, în timp ce un bărbat în vârstă de 69 de ani, din Roman, conducea o autolutilitară, pe strada Ștefan cel Mare, ar fi surprins și accidentat un minor, în vârstă de 13 ani, din Roman, care se afla angajat în traversarea străzii prin loc nepermis.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a pietonului.” – a precizat Poliția Roman

După aproximativ o oră și jumătate, în jurul orei 13:00, a avut loc un nou accident pe bulevardul Republicii din municipiul Roman.

„Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că, în timp ce un bărbat în vârstă de 30 de ani, din Roman, conducea un autoturism, pe bulevardul Republicii, ar fi surprins și accidentat o femeie, în vârstă de 85 ani, din Roman, care se afla angajat în traversarea străzii prin loc nepermis.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a pietonului.” – au mai precizat polițiștii nemțeni

În toate cele trei cauze, șoferii nu au consumat alcool, iar cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.

PUBLICITATE