Trecerea pietonală peste calea ferată de 40.000 de euro a fost finalizată!

Primăria municipiului Piatra-Neamț a anunțat finalizarea lucrărilor la trecerea pietonală peste calea ferată din zona punții de la ștrand. Lucrarea este binevenită și ar fi trebuit să fie făcută cu mulți ani în urmă, doar că foștii primari au avut alte priorități.

Cât a costat întreaga lucrare rămâne un mister. Pe pagina de socializare a primăriei a fost anunțat prețul de 150.000 lei, primarul Carabelea a anunțat că s-au plătit 190.000 lei cu tot cu TVA, iar în fila de buget a primăriei apărea suma de 295.000 lei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Bănuim că în realitate, amenajarea aleii de acces cu dalele de beton și cele de cauciuc au costat undeva până în 40.000 de euro.

Interesant este că deși vorbim despre o simplă alee pietonală, la fața locului accesul se face direct din stradă, a dispărut trotuarul și bordura, iar lățimea aleii, balustradele montate pe margine și indicatoarele auto cu ”STOP” și ”Crucea Sf. Andrei” (destinate conducătorilor auto), ne poate duce cu gândul că poate fi folosită și pentru accesul autoturismelor dacă se coboară pilonul. Un lucru de altfel binevenit pentru samsarii care au la vânzare mașinile din imediata apropiere.

PUBLICITATE