Transportul public va fi suplimentat spre ștrandul din Piatra-Neamț

Ca urmare a închiderii circulației pe puntea pietonală de la Ștrandul Tineretului, Primăria Piatra-Neamț anunță că transportul public va fi suplimentat astfel:

În zilele de 30 și 31 iulie, pe traseul Str. Bistriței (mall) – Punte Ștrand – Gară – Restaurant Căprioara – Ștrandul Tineretului și retur, în intervalul orar 09:30 – 23:00, cu frecvență de 30 de minute;

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Începând cu data de 1 august, pe traseul Str. Bistriței (mall) – Punte Ștrand – Gară – Restaurant Căprioara – Ștrandul Tineretului și retur, în intervalul orar 10:00 – 20:00, cu frecvență de 60 de minute.

Primarul Andrei Carabelea a mai explicat și motivul din spatele deciziei de a închide circulația pe puntea de la ștrand:

„Am avut de ales între a fi nepopular sau a pune în pericol viața cetățenilor. Mi-am asumat această decizie, pentru că indiferent de context, prioritară va fi întotdeauna siguranța oamenilor.

Atașat puteți vedea rezultatul expertizei tehnice de la punte, realizată în martie anul trecut.

De la acel moment, am făcut toate demersurile pentru consolidarea punții: alocarea fondurilor pentru proiect, realizarea proiectului tehnic, a caietului de sarcini, obținerea avizelor și organizarea licitațiilor pentru execuția lucrărilor.”

PUBLICITATE