Traian Băsescu a lăudat activitatea primarului PNL din municipiul Roman


????????????????????????????????????

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Traian Băsescu, fostul președinte al României a participat vineri, 25 martie, la Piatra Neamț la un eveniment dedicat lansării candidaților Partidului Mișcarea Populară Neamț.

În fața a celor aproximativ 900 de membri și simpatizanți ai PMP Neamț, Traian Băsescu a avut o remarcă surprinzătoare asupra primarului municipiului Roman, Laurențiu Leoreanu. Deși Leoreanu este cu acte în regulă înscris în PNL și va fi candidatul PNL la primăria Roman la alegerile din iunie 2016, fostul președinte al României a avut numai cuvinte de laudă la activitatea primăriei pe care o conduce liberalul.

„Administrația locală este obligată să sprijine investitorii prin facilități în raport cu taxele locale. Să-i ducă principalele utilități: apă, energie electrică, canalizare, la marginea terenului pe care urmează să facă investiția. Numai așa vor veni investitori și uitați-vă la Roman. Se spune că investițiile sunt în vest. Nu! Uitați-vă la primăria Roman., care a reușit să atragă investiții și să diminueze consistent șomajul. – a declarat Traian Băsescu

PUBLICITATE