Tragedie în Neamț! Un bărbat a murit strivit sub un tractor care s-a răsturnat

Un bărbat de 57 de ani a decedat ieri, 31 august, după ce s-a răsturnat cu tractorul. Incidentul a avut loc în jurul orei 18:45, pe raza localității Dumbrava Deal (comuna Săvinești).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În ziua de 31 august a.c., orele 18.40, pe raza localității Dumbrava Deal s-a produs un accident rutier din care a rezultat decesul unei persoane. Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat din comuna Bodești conducea un tractor pe raza localității Dumbrava Deal, nu a redus viteza într-un segment de drum în curbă, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat intrun șanț din beton. Urmare a leziunilor suferite, tractoristul a decedat. În cauză se efectuează cercetări pentru a se stabili modul de producere a accidentului rutier, fiind sesizat totodată și ITM Neamț.

Conform ISU Neamț, joi, 31.08.2017, la ora 18:47, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență 112”, despre producerea unui accident rutier (tractor răsturnat cu o persoană încarcerată) în comuna Săvinești, sat Dumbrava Deal.
La fața locului s-au deplasat: 8 pompieri militari cu 1 autospecială de descarcerare și 2 ambulațe SMURD din care una cu medic, din cadrul Detaşamentului de pompieri Piatra Neamț.
În urma accidentului conducătorul auto al tractorului a fost descarcerat și declarat decedat, ca urmare a unor leziuni incompatibile cu viața.

Conform comunicatului Serviciului de Ambulanță Județean Neamț, bărbatul avea 57 de ani iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

31.08.2017, ora 18:44, Dumbrava Deal – P.Neamţ, accident rutier cu o victimă (tractor răsturnat), sex masculin, 57 ani, diagnostic: politraumatism prin accident rutier, SCR fără răspuns la manevrele de resuscitare; la locul accidentului s-au deplasat 3 echipaje: EPA, un echipaj cu asistent medical al staţiei centrale P.Neamţ şi echipajul TIM; victima a rămas la locul solicitării

PUBLICITATE