Tragedie la Zănești. Bărbat decedat în incendiu

Un incendiu a avut loc în această dimineață la o locuință din comuna Zănești, soldându-se cu decesul unui bărbat de 67 de ani, găsit în stop cardiorespirator și care, în ciuda eforturilor de resuscitare, nu a supraviețuit.

În această dimineață, în jurul orei 06:45 pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o casă din comuna Zănești.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Punctul de lucru Roznov, SVSU Zănești și Detașamentul de pompieri Piatra-Neamț.” – a transmis ISU Neamț

Din interiorul casei afectate de incendiu a fost evacuat un bărbat de 67 de ani, găsit în stop cardiorespirator.

Deși echipajul SMURD a început imediat manevrele de resuscitare, încercările lor nu au avut succes, medicul declarând decesul bărbatului.

„Incendiul s-a manifestat în interiorul bucătăriei, la nivelul unui perete din imediata apropiere a sobei, cu degajare mare de fum.

Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului în urma căruia au ars 4 mp din peretele casei și s-au deteriorat 2 mp din tavan.” – au precizat reprezentanții ISU Neamț

Investigațiile preliminare indică faptul că incendiul a fost provocat de amplasarea necorespunzătoare a materialelor combustibile în proximitatea surselor de încălzire.

PUBLICITATE