Tragedie la Zănești. Bărbat decedat în incendiu

Un incendiu a avut loc în această dimineață la o locuință din comuna Zănești, soldându-se cu decesul unui bărbat de 67 de ani, găsit în stop cardiorespirator și care, în ciuda eforturilor de resuscitare, nu a supraviețuit.

În această dimineață, în jurul orei 06:45 pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o casă din comuna Zănești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Punctul de lucru Roznov, SVSU Zănești și Detașamentul de pompieri Piatra-Neamț.” – a transmis ISU Neamț

Din interiorul casei afectate de incendiu a fost evacuat un bărbat de 67 de ani, găsit în stop cardiorespirator.

Deși echipajul SMURD a început imediat manevrele de resuscitare, încercările lor nu au avut succes, medicul declarând decesul bărbatului.

„Incendiul s-a manifestat în interiorul bucătăriei, la nivelul unui perete din imediata apropiere a sobei, cu degajare mare de fum.

Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului în urma căruia au ars 4 mp din peretele casei și s-au deteriorat 2 mp din tavan.” – au precizat reprezentanții ISU Neamț

Investigațiile preliminare indică faptul că incendiul a fost provocat de amplasarea necorespunzătoare a materialelor combustibile în proximitatea surselor de încălzire.

PUBLICITATE