Tragedie în Neamț: un bărbat a adormit la volan – Soția decedată, copiii la spital

Tragedie pe o șosea din Neamț după ce un bărbat în vârstă de 32 de ani ar fi adormit la volan. În urma accidentului soția lui a murit, iar cei doi copii au ajuns la spital.

Evenimentul rutier a avut loc în această dimineață, 17 noiembrie, în jurul orei 4:00, în comuna Costișa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit faptul că în timp ce un bărbat în vârstă de 32 de ani, ar fi condus un autoturism, pe DN 15, în localitatea Costișa, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un podeț.” – ne-a transmis purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț

Când au ajuns la fața locului, echipajele de intervenție au constatat că o femeie de 25 de ani, soția șoferului, pasageră în autoturism, era încarcerată și în stare de inconștiență.

„Pompierii au scos victima care din păcate nu prezenta semne vitale.

Conducătorul auto, un bărbat de 32 de ani, ce prezenta politraumatisme, a fost preluat de echipajul SMURD TIM și transportat la UPU Piatra Neamț. Ceilalți doi pasageri, doi copii de 2 și 6 ani, au fost preluați de echipajul SMURD și transportați la UPU Piatra Neamț.” – au precizat reprezentanții ISU Neamț.

Potrivit surselor noastre, șoferul nu a consumat alcool și se pare că ar fi adormit la volan.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

PUBLICITATE