Tragedie! Filmul ultimului zbor cu parapanta al unui bărbat din județul Neamț

Pe pagina socială Săbăoani-Online a fost postat un reportaj difuzat de ProTv și un anunț:

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„O veste extrem de trista ! Unul din cei mai modești si mai avuți Săbăoneni, a murit într-un teribil accident ! Un om de o calitate excepțională ! Fie ca Bunul Dumnezeu sa-i lumineze calea ! Sincere condoleanțe familiei ! Dumnezeu sa-l ierte !” – notează romanulfinanciar.ro

După cum precizează aceeași sursă, este vorba de T. I. de 59 de ani, aflat în vacanță în Maramureș. Acesta s-a prăbușit cu parapanta sub privirile îngrozite ale mai multor turiști. Accident tragic, cu parapanta, a dus la moartea bărbatului.

Un medic aflat în zona l-a resuscitat până la sosirea echipajelor de salvare, însă eforturile au fost zadarnice. Anchetatorii vor să refacă filmul tragediei mai ales că cineva a înregistrat ultimele secunde de viaţă ale parapantistului. El stătea de mulţi ani în Australia şi venise în ţară, în concediu.

Imaginile, care dau fiori, sunt ultimele cu parapantistul în viaţă. Bărbatul de 59 de ani, stabilit în Australia de mai mult timp, venise în vacanţă în Maramureş. Se află la cota 1400, în staţiunea Borşa, iar o femeie a surprins momentul în care zborul lin s-a tranformat într-o cădere bruscă, însoţită de volte ameţitoare.

Câţiva turişti, care se opriseră pentru a-i admira zborul, au privit neputincioşi cum bărbatul se prăbuşeşte. Au sunat la 112, dar era prea târziu.

Personalul telescaunului a rămas surprins atunci când bărbatul le-a spus că vrea să coboare singur cu parapanta, dar i-a asigurat că are experienţă şi nu au de ce să îşi facă griji. În scurt timp, curenţii de aer l-au trântit la pământ, iar bărbatul a decedat, după cum relatează stirileprotv.ro .

Video cu ultimele imagini – AICI

sursa: romanulfinanciar.ro
PUBLICITATE