Tragedia zilei în România. O femeie însărcinată şi-a luat cei trei copii şi s-a aruncat în faţa trenului

O femeie a produs o cumplită tragedie după ce, joi (17 august) dimineața, şi-a luat cei trei copii şi s-a aruncat în faţa unui tren, în zona haltei Brăneşti din judeţul Ilfov, pe magistrala 800 București-Constanța. Atât femeia, cât şi cei trei copii cu vârste cuprinse între trei şi 12 ani, au murit pe loc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Tânăra în vârstă de 30 de ani, care şi-a pus capăt zilelor, împreună cu cei trei copii ai săi, suferea de o depresie puternică. Femeia era din localitatea ilfoveană Brăneşti, şi avea trei fetiţe în vârstă de zece, opt și trei ani. Potrivit anchetatorilor, femeia scria în biletul de adio găsit în buzunar că îi pare foarte rău, dar că nu mai poate suporta: „Îmi pare rău, nu mai suportam suferinţa!” . De asemenea, din primele informaţii a reieşit că femeia era însărcinată în şase luni.

Mecanicul care conducea locomotiva trenului a spus că cei patru s-au aruncat în faţa în trenului. Întrebat dacă a apucat să-i avertizeze, dacă a claxonat, mecanicul locomotivei a răspuns: „Bineînţeles că i-am claxonat. Au ieşit din pădure direct în faţa mea. Ce să fac?”.

„În trecut, tânăra a fost internată de două ori la Spitalul Clinic de Psihiatrie Profesor Doctor Alexandru Obregia şi chiar a pierdut o sarcină după ce s-a lovit singură cu pumnii în burtă, lucru pe care îl făcea și cu actuala sarcină.” -conform stiripesurse.ro

„Mama tinerei a spus si ca aceasta nu isi dorea si al patrulea copil. Rudele au povestit si ca tanara era insarcinata si ar fi vrut sa faca avort, insa familia nu a avut bani. ” – notează hotnews.ro

Cei trei copii ai femeii, morţi în tragedie, se numesc Georgiana Mihaela (10 ani), Ana Maria (8 ani) şi Andreea Nicoleta (3 ani).

PUBLICITATE