Traficul din Piatra-Neamț – Mașinile de intervenție vor întârzia minute bune

Mașinile de intervenție ale echipajelor ISU Neamț vor întârzia minute bune după ultimele modificări ale traficului rutier din municipiul Piatra-Neamț.

Pompierii nemțeni au efectuat în această dimineață o simulare la o oră de trafic intens.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Potrivit șefului ISU Neamț, timpul pe care o mașină de intervenție îl face din curtea unității (lângă Poliția municipiului Piatra-Neamț) până la Spitalul Județean a crescut de la 1 minut la 5 minute.

„În urma verificarii făcute în această dimineață, la ora 7:55, am constatat că de la noi din curte până la Spitalul de Urgență, deci dincolo de pod, timpul de răspuns ar fi undeva la 5 minute, față de un minut, un minut și un pic. Aceasta va fi varianta noastră de abordare, e o perioadă încărcată a traficului.” – a declarat comandantul ISU Neamț, Ciprian Mitrea, pentru realitateadeneamt.net

Reamintim că Piatra-Neamț a devenit un infern în materie de trafic auto și asta se datorează primarului Andrei Carabelea care aplică în cel mai haotic mod cu putință noul plan de mobilitate urbană, cu desființări de parcări, desființări de benzi de circulație, montări de indicatoare complet aiurea, apoi acoperirea lor cu saci negri, iar cel mai important, dărâmarea unui pod care conform expertizelor, ar mai fi rezistat cel puțin 30 de ani.

Vezi și Piatra-Neamț – Doi consilieri au demisionat din Comisia Rutieră

PUBLICITATE