Trafic întrerupt temporar, pe DN12C, Gheorghieni – Bicaz Chei, din cauza condițiilor meteo

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, în judeţul Harghita, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile circulaţia rutieră a fost oprită pe DN12C Gheorghieni – Bicaz Chei şi pe DN13B Praid – Gheorghieni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Tot astăzi, 29 octombrie 2017, începând cu ora 12:30, circulația rutieră a fost închisă temporar pe DN 12C, între localitățile Gheorghieni și Lacul Roșu, în județul Harghita, pentru toate categoriile de autovehicule, din cauza copacilor doborâți pe carosabil de vântul puternic.

S-a intervinit cu autoutilaje specializate pentru degajarea carosabilului, astfel încât circulația să se poată relua în cel mai scurt timp și în condiții de maximă siguranță pentru participanții la trafic.

Din aceiasi cauza, tot in judetul Harghita a fost inchisa temporar de la ora 13.30 si circulatia pe  DN 13B, între localitățile Praid și Joseni.

Rugăm participanții la trafic să verifice avertizarile meteo inainte de a pleca la drum si sa respecte semnalizările rutiere și restricțiile instituite temporar. De asemenea,  acestia ar trebui să aibă autovehiculele echipate pentru circulația in condiții de iarnă în cazul în care tranzitează zonele montane afectate de ninsori. – informează CompaniaNaţionala de Administrare a Infrastructurii Rutiere

PUBLICITATE