Top 5 gadgeturi auto: cele mai populare cadouri pentru el

Se apropie ziua de nastere ori cea de nume a partenerului tau de viata, a unui prieten, coleg sau membru al familiei? Nu stii ce cadouri pentru el sa mai alegi pentru a-l bucura pe fiecare in parte, cu diverse ocazii? Opteaza pentru gadgeturi auto! Acestea sunt variante ideale de cadouri pentru el. De ce? Deoarece doua dintre pasiunile comune tuturor barbatilor sunt masinile si tehnologia, iar astfel de dispozitive smart imbina cu succes ambele aspecte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Asadar, iata un top 5 al celor mai populare cadouri pentru el, practice si cool, la preturi accesibile oricui, din categoria gadgeturilor auto:

  1. Umidificator aromaterapie cu incarcator auto
Umidificator auto aromaterapie

Acest gadget cu design modern, de dimensiuni reduse si foarte usor de folosit este unul din cadourile pentru el de baza, care il va incanta pe orice posesor de masina personala, fie el iubitul, sotul sau tatal tau. Umidificatorul purifica aerul si creeaza un ambient deosebit in interiorul masinii, raspandind o aroma placuta care va indeparta mirosurile urate, cum ar fi cel de tigara. Dispozitivul functioneaza prin conectarea la priza auto si este prevazut cu doua sloturi USB pentru incarcarea telefonului.

  1. Suport de telefon auto cu ventuza M-Life
Suport de telefon Auto cu ventuza M-Life

Un suport auto pentru smartphone precum acesta face parte, de asemenea, din categoria celor mai populare cadouri pentru el – pe care orice barbat ar fi incantat sa-l primeasca in dar si sa-l foloseasca cu drag, ori de cate ori se afla la volan. Descriere:

– realizat din silicon de inalta calitate, rezistent la socuri;

– design ajustabil (latime cuprinsa intre 4.5 si 12.5 cm);

– ventuza speciala pentru prindere de parbrizul masinii;

– ideal pentru a-ti fixa smartphone-ul atunci cand il folosesti ca GPS sau vorbesti la telefon pe modul speaker.

  1. Transmitator Bluetooth pentru masina
Transmitator audio Bluetooth pentru masina

Deoarece nu toate masinile dispun de functie Bluetooth, transmitatoarele auto au devenit foarte populare in randul gadgeturilor si extrem de cautate ca varianta de cadouri pentru el ieftine si practice! Cu ajutorul acestui transmitator iti poti conecta foarte usor playlist-ul favorit din telefon la sistemul audio al masinii, bucurandu-te de muzica preferata in timp ce conduci. In plus, dispozitivul este prevazut cu functie hands-free pentru preluarea apelurilor telefonice.

  1. Camera auto DVR FULL HD 5Mpx
Camera auto DVR FULL HD 5Mpx

Din seria de cadouri auto pentru el ceva mai sofisticate, menite sa fascineze orice barbat, iti prezentam aceasta camera video DVR FULL HD 5Mpx:

– gadgetul inregistreaza si monitorizeaza traficul atat pe timp de zi, cat si pe timpul noptii;

– dispune de ventuza de prindere pe parbriz, avand o dimensiune si o greutate redusa;

– camera este dotata cu G-senzor de blocare automata pentru a salva inregistrarea in cazul unei coliziuni;

– dispozitivul are incorporat detector de miscare pentru pornire automata la plecarea de pe loc a masinii.

  1. Husa pentru scaun auto cu incalzire electrica
Husa Scaun Auto cu Incalzire Electrica 12V

Daca ziua de nastere a partenerului sau a tatalui tau este in aceasta perioada, profita de gadgeturile de sezon pentru a alege un cadou pentru el cu adevarat inspirat! Husa pentru scaun auto incalzita electric, comandata de numeroase persoane in aceasta iarna de pe site-ul de cadouri GadgetWorld.ro, este confectionata dintr-un material confortabil si are o capacitate electrica de 12 V.

PUBLICITATE