Toate bazinele din Ștrandul Municipal Piatra-Neamț sunt deschise publicului

Începând de astăzi, 13 august, toate bazinele din Ștrandul Municipal sunt deschise publicului, anunță Primăria Piatra-Neamț.

Analizele efectuate în această dimineață pentru apa din bazinul mic (destinat copiilor) au arătat că valorile de concentrație ale clorului se încadrează în parametrii corespunzători  de îmbăiere.” – au transmis reprezentanții Primăriei

Reamintim că pe data de 31 iulie, Direcția de Sănătate Publică (DSP) Neamț a efectuat un control amănunțit, prelevând probe din bazine pentru analiză.

Rezultatele, primite pe data de 3 august, au indicat că calitatea apei nu îndeplinește standardele bacteriologice necesare pentru a asigura sănătatea publică.

Abia pe 9 august, medicii specialiști ai DSP Neamț au dispus suspendarea activității pentru cele 4 bazine, spălarea și dezinfectarea apei, iar Primăria le-a închis pe 10 august, adică după o săptămână de la momentul când s-au aflat rezultatele. (vezi articol AICI)

Ieri, activitatea la 3 din cele 4 bazine ale Ștrandului Municipal a fost reluată (vezi articol AICI), iar astăzi municipalitatea anunță deschiderea și bazinului mic.

PUBLICITATE