TIR răsturnat în Neamț. Un bărbat a ajuns la spital

Un bărbat a ajuns la spital după ce s-a răsturnat cu TIR-ul în această dimineață, 29 noiembrie, pe DN2 (E 85) în comuna Săbăoani.

„La ora 04:43, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui eveniment rutier în localitatea Traian din comuna Săbăoani.

Un autotren în care se afla doar conducătorul auto a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat.” – a transmis ISU Neamț

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Roman și Serviciul de Ambulanță Roman.

„Conducătorul auto s-a autoevacuat până la sosirea forțelor de intervenție.

Bărbatul, în vârstă de aproximativ 54 de ani, ce a necesitat îngrijiri medicale, a fost preluat de un echipaj SAJ și transportat la CPU Roman.

Pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire a incendiilor.” – au mai precizat pompierii

Potrivit polițiștilor, din primele cercetări a rezultat că o autoutilitară condusă de un bărbat în vârstă de 54 de ani, din Tămășeni, ce se deplasa din direcția Roman spre Iași, la schimbarea direcției de deplasare spre dreapta, ar fi intrat cu roțile în rigola betonată, de pe marginea părții carosabile răsturnându-se.

„În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului autoutilitarei.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.” – a transmis Poliția Neamț

PUBLICITATE