Tir răsturnat în Neamț. Traficul rutier este blocat (FOTO)

Un camion încărcat cu fier vechi s-a răsturnat, în această seară, în judeţul Neamţ, iar în cădere a lovit un stâlp de electricitate. Firele de curent au căzut pe şosea, traficul fiind blocat pe DN 15B.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 15B Târgu Neamţ-Ceahlău, în localitatea Leghin, judeţul Neamţ, un autotren încărcat cu fier vechi s-a răsturnat pe carosabil, acroşând şi un stâlp de electricitate”, a transmis Centrul Infotrafic din cadrul Poliției Române.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Cablurile de înaltă tensiune atârnă pe suprafaţa de rulare, astfel că traficul rutier este blocat în totalitate.

Şoferul tirului este încarcerat şi se intervine pentru degajarea sa.

ACTUALIZARE (ora 21:13)

În această seară,  prin apel la 112, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier în comuna Pipirig, pe DN 15 B.
Un TIR încărcat cu fier vechi s-a răsturnat. Acesta a lovit gardul de la două gospodării și un stâlp de electricitate,  producând întreruperea alimentării cu energie electrică și blocarea traficului rutier.
La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de la SVSU Pipirig,  Detașamentul de pompieri Târgu Neamț și SAJ.
Până la sosirea forțelor de intervenție,  conducătorul autotrenului a fost scos din cabină de către participanții la trafic. Bărbatul de 41 de ani a fost evaluat de membrii echipajului SAJ, refuzând transportul la spital.
Pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor până la sosirea unui echipaj de la E-on pentru remedierea situației.
Traficul rutier a fost reluat pe un singur sens de mers.” – a transmis ISU Neamț

PUBLICITATE